26. 07. 2023 - 19:05
Odbio je Barcelonu zbog Milana: Xavi me nazvao. Rekao sam mu -...
907
Shares
Odbio je Barcelonu zbog Milana: Xavi me nazvao. Rekao sam mu - nema šanse!

Odbio je Barcelonu zbog Milana: Xavi me nazvao. Rekao sam mu - nema šanse!

26. 07. 2023 - 19:05
0
Shares

Tijjani Reijnders je 24-godišnji nizozemski reprezentativac koji je nedavno prešao iz AZ Alkmaara u Milan za odštetu od oko 18 milijuna eura. Prošle sezone Nizozemac je briljirao za AZ, postigao je sedam golova i imao 12 asistencija u 54 nastupa u svim natjecanjima. On će biti peti potpis menadžera Stefana Piolija u ovom prijelaznom roku, a ranije su na San Siro stigli Marco Sportiello, Luka Romero, Ruben Loftus-Cheek i Christian Pulisic, prenosi Index.hr.

Pioli je ove sezone ojačao vezni red dodavanjem 24-godišnjeg Reijndersa na popis, što je potez s ciljem premošćivanja praznine nastale odlaskom Sandra Tonalija u Newcastle United ranije u srpnju. Reijnders je dobio prvi međunarodni poziv za Final Four Ligu nacija u lipnju, ali nije igrao nijednu utakmicu.

Nije htio pregaziti riječ
Reijnders je u intervjuu za talijanske medije otkrio da ga je htjela i Barcelona, ali da je tu ponudu odbio jer se već obećao Milanu. Nije pomoglo ni što ga je Xavi osobno nazvao, Nizozemac je ostao dosljedan.

"Xavi me zvao kako bismo pričali o potencijalnom transferu u Barcelonu. Za mene je to u tom trenutku bilo nemoguće, rekao sam mu da nema šanse. Već sam se obećao Milanu", rekao je Reijnders za Gazzettu dello Sport pa dodao: "Pričao sam s Moncadom i Piolijem, donio sam odluku, cijela obitelj je donijela odluku da ću igrati za Milan."

Učitaj još novosti