18. 07. 2023 - 11:53
Arsenal šokirao navijače izgledom gostujućeg dresa!
907
Shares
Arsenal šokirao navijače izgledom gostujućeg dresa!

Arsenal šokirao navijače izgledom gostujućeg dresa!

18. 07. 2023 - 11:53
0
Shares

Transferom Declana Ricea i Jurriena Timbera, Arsenal je pretekao Manchester City na Transfermarktovom popisu najvrijednijih ekipa svijeta.

Oni sad vrijedi 1.21 milijardu eura, dok je City ostao na 1.19. Treći i još jedini koji vrijedi preko milijarde ja PSG, s 1.03 milijuna. Nakon toga slijede Real Madrid, Bayern, Chelsea, Barcelona itd.

I dok svojim transferima oduševljavaju navijače, čini se da u Arsenalu to nisu napravili po pitanju gostujuće garniture za novu sezonu. Ona je predstavljena kroz video nastao u suradnji s njihovim nabavljačem opreme, Adidasom.

Komentari nisu najbolji, a dres je dobio i izuzetno nisku 1.8/5 ocjenu na stranici Football Kits Archive i to s preko tri hiljade fanova koji su dali svoj glas.

Ukratko, prema spomenutoj stranici ovo je najružniji Arsenalov dres u historiji.

Iskreno, teško možemo shvatiti što se navijačima toliko ne sviđa. Možda promjena, budući da je prošlosezonska crna gostujuća garnitura, na istoj stranici najbolje ocijenjena. I to među preko sto Arsenalovih dresova kroz povijest.

Vjerujemo da će im postati draži ako se u njemu krenu brati bodovi na teškim premierligaškim gostovanjima, prenosi N1 Sport.

Učitaj još novosti