18. 06. 2023 - 12:11
Pogledajte kako je Haaland dočekan nakon što je odbio ispuniti...
907
Shares
Pogledajte kako je Haaland dočekan nakon što je odbio ispuniti želju navijača!

Pogledajte kako je Haaland dočekan nakon što je odbio ispuniti želju navijača!

18. 06. 2023 - 12:11
0
Shares

Norveški nogometaši bili su na sigurnom putu prema prvoj pobjedi u kvalifikacijskoj skupini A za odlazak na Euro 2024., no na kraju je Škotska slavila 2:1 u utakmici igranoj u Oslu. Norveška je golom Erlinga Haalanda vodila do 87. minute, ali u završnici su Škoti postigli dva pogotka i time ostali na savršenom omjeru u ovoj skupini. Poslije utakmice viđene su i neuobičajene scene za Haalanda.

Od početka utakmice je Norveška bila bolja, ali vrlo teško su domaći nogometaši dolazili do pravih prilika protiv Škotske, koja u uvodne dvije utakmice skupine A nije primila nijedan pogodak. Čvrsti Škoti su odlično zatvorili Haalanda, ali i kompletan vezni red Norvežana, pa je tako napadač Manchester Cityja bio daleko od lopte kroz cijelu utakmicu.

Haaland izašao, Norveška izgubila
Ipak, Norveška je povela u 61. minuti nakon dosuđenog jedanaesterca, a upravo je Erling Haaland bio strijelac za 1:0. Bio je to njegov 24. nastup u dresu Norveške i već 22. pogodak. Haaland je iz igre izašao u 85. minuti, nakon čega je krenuo preokret.

Prvo je domaća obrana izuzetno loše reagirala u 87. minuti, a to je iskoristio Dykes te ugurao loptu u mrežu za 1:1. Dvije minute kasnije Škoti su lijepo kombinirali pred suparničkim vratima, a sve je okončano preciznim udarcem McLeana za preokret i slavlje Škota.

Navijači Norveške i obožavatelji Haalanda bili su razočarani rezultatom utakmice, no nadali su se da će s nje otići sa suvenirom. Čekali su zvijezdu reprezentacije, nadali se zajedničkoj fotografiji ili potpisu, ali Haaland im je samo mahnuo i produžio u autobus. Prolomili su se zvižduci, prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti