08. 06. 2023 - 13:44
JAVIO SE ĐOKOVIĆ! Poslao Srbiji brutalnu poruku poslije...
907
Shares
JAVIO SE ĐOKOVIĆ! Poslao Srbiji brutalnu poruku poslije Jokićeve maestralne partije!

DRUŠTVENE MREŽE

JAVIO SE ĐOKOVIĆ! Poslao Srbiji brutalnu poruku poslije Jokićeve maestralne partije!

08. 06. 2023 - 13:44
0
Shares

Novak Đoković prati šta se dešava u finalu NBA lige, pa je Nikoli Jokiću čestitao na novom trijufmu Denvera protiv Majamija (109:94) i istorijskom meču.
Cijeli svijet bruji o Nikoli Jokiću, a srpski teniser se oglasio na Instagram profilu poslije maestralne partije i novog trijumfa asa Nagetsa.

Nole je pored Jokićeve fotografije napisao "Idemo", postavio emotikone zastave Srbije, tenisku i košarkašku loptu i Džokera, pa podigao na noge navijače u Srbiji. Danas su u Srbiji navijali za Nikolu Jokića, a sutra će za Novaka Đokovića, koji od 14.45  igra sa Karlosom Alkarazom u polufinalu Rolan Garosa.   

Jokić je sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija još jednom ispisao stranice istorije. Srbin je postao prvi igrač u istoriji NBA lige koji je u utakmici finalne serije ostvario tripl-dabl sa makar 30 poena i 20 skokova. 

S druge strane, Đoković se bori za finale Rolan Garosa i rekordnu 23. grend slem titulu, a ako se jedan i drugi Džoker domognu trofeja bića luda žurka u Srbiji narednih dana.

- Jokić je sjajan momak, ponos Srbije. On je moj MVP. Mislim da niko ne može da uradi ono što on može u ovom tenutku. Definitivno je najbolji na svijetu, navijam za njega, on ponos Srbije, veoma smo ponosni na njega. Nadamo se da će osvojiti prsten - kazao je nedano Nole o Nikoli.

Učitaj još novosti