07. 06. 2023 - 20:35
Zvanično: Dinamo doveo zanimljivo pojačanje iz Parisa!
907
Shares
Zvanično: Dinamo doveo zanimljivo pojačanje iz Parisa!

Zvanično: Dinamo doveo zanimljivo pojačanje iz Parisa!

07. 06. 2023 - 20:35
0
Shares

Talentovani francuski stoper, 24-godišnji Maxime Bernauer, potpisao je ugovor sa zagrebačkim Dinamom i na samom startu iskazao iznimno zadovoljstvo dolaskom u zagrebački klub posebno istaknuvši silnu želju da svojim izvedbama na terenu i maksimalnim angažmanom osvoji simpatije plavih navijača.

Bernauer je defanzivac koji se najbolje snalazi u ulozi stopera, a nije mu strano zaigrati na bočnim pozicijama ili osvanuti u ulozi zadnjeg veznog.

Ponikao je u podmlatku Rennesa, kluba u kojem je svoj nogometni put počeo i donedavni Dinamov stoper Kevin Theophile.

Bernauer je, nakon potpisanoga profesionalnog ugovora s Rennesom, igrao na posudbi za Concarneau, kasnije prešao u Le Mans, a zadnje dvije sezone nastupao za drugoligaša Paris. Svojevremeno je igrao i za francusku kadetsku reprezentaciju.

“Doista sam jako sretan i počašćen da sam došao u ovaj klub. Marko Marić pričao mi je da je ovo idealna sredina za mene i moje igračke kvalitete i da ću se ovdje moći iskazati. Mislim da je to sjajna priča i stvarno sam sretan. Imam visoke ambicije i cilj mi je biti sve bolji svakog dana”, rekao je Bernauer.

Dinamo je za njegove usluge platio 1.5 miliona eura, a Bernauer je potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, prenosi N1 Sport.

 

Učitaj još novosti