07. 06. 2023 - 18:11
ENGLEZI U TRANSU ZBOG NOVAKA: Slavni fudbaleri kao ludi...
907
Shares
ENGLEZI U TRANSU ZBOG NOVAKA: Slavni fudbaleri kao ludi navijali za Đokovića!

ENGLEZI U TRANSU ZBOG NOVAKA: Slavni fudbaleri kao ludi navijali za Đokovića!

07. 06. 2023 - 18:11
0
Shares

Bivši engleski reprezentativci Džermejn Dženas, Džoleon Leskot i Piter Krauč bodrili su Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa.
Nije išlo ništa od ruke Novaku Đokoviću protiv Karena Hačanova, posebno u prva dva seta, ali je uprkos tome srpski teniser uspio da savlada Rusa i zakaže duel protiv Karlosa Alkaraza. Čini se da, kako turnir odmiče, sve više navijača podržava najboljeg svih vremena, a da je tako potvrdio je snimak sa "Šatrijea". 

U prvim redovima sjedeli su proslavljeni engleski fudbaleri Džermejn Dženas, Džoleon Leskot i Piter Krauč, a po svemu sudeći sva trojica bila su na strani Novaka Đokovića, posebno Džermejn Dženas koji je svim srcem navijao za srpskog asa. 

- Vau, vau, vau! Vodi 1:0! Ovo je bilo bitno! O moj Bože! Ovo je bilo stvarno prelijepo, bilo je nevjerovatno. Nije mogao na bolje mjesto da pošalje loptu! Zagrijao se! Sjajan tajming! Obožvavm te Novače - vikao je Džermejn Dženas. 

Ništa manje oduševljen nije bio ni Piter Krauč, legendarni napadač takođe je bodrio Đokovića i ostao bez riječi poslije sjajnog taj-brejka u drugom setu. 

- Uspio je, vau! Poslao je nazad! Pogledajte taj udarac, kao iz stonog tenisa! Pa sad je gotov meč, momak. Čovječe nije ni odskočila lopta - dodao je Piter Krauč. 

Novak Đoković je sa 3:1 savladao Karena Hačanova, a u petak će mu rival u polufinalu Rolan Garosa biti Karlos Alakaraz, prvi teniser svijeta i favorit za titulu u Parizu. 

Učitaj još novosti