07. 06. 2023 - 08:13
Sukob je nastavljen i poslije: Evo kakvu poruku su navijači...
907
Shares
Sukob je nastavljen i poslije: Evo kakvu poruku su navijači Rijeke poslali Livaju

Sukob je nastavljen i poslije: Evo kakvu poruku su navijači Rijeke poslali Livaju

07. 06. 2023 - 08:13
0
Shares

Tokom treninga reprezentacije Hrvatske na Rujevici nekolicina od preko hiljadu gledatelja konstantno je provocirala, psovala i vrijeđala Marka Livaju. To su radili navijači Rijeke. Oni ne podnose Livaju jer je simbol Hajduka, omraženog rivala Riječana. Livaja je prošle godine tokom derbija na Rujevici gol Hajduka slavio provocirajući Armadu.

Riječani mu zamjeraju i ono za što Livaja nije kriv: demoliranje istočne tribine Rujevice, koje je izvela Torcida na nedavnom finalu Kupa. No, za napad na njega izabrali su trening reprezentacije Hrvatske. Nakon što je neko vrijeme trpio povike s tribina, napadač Hajduka i Hrvatske zaletio se prema ogradi, popeo na nju te se verbalno obračunao s onima koji su ga vrijeđali.

Livajin odgovor na napad na njega izazvao je više pažnje nego ono što mu je prethodilo i što ga je izazvalo. To je bilo previše za najboljeg igrača i strijelca SuperSport HNL-a pa je napustio reprezentaciju i neće igrati završnicu Lige nacija. Poručio je kako je to napravio jer bi u ovoj situaciji bio prevelik teret nacionalnoj ekipi.

Na to je reagovalala Armada. Navijači Rijeke su na Facebooku objavili fotografiju poruke koju su podigli na utakmici Hrvatske "Sjećaš li se draga, pričale su kiše. Za ljubav se gine, zbog Hrvatske se diše" te ispod nje statusom poručili: "Gubo, odlazi!" uz oznaku "prgava familija", što je službeni slogan Hajduka. Iako Livaja nije imenovan, jasno je da se ovo odnosi na njega. 

 


Index.hr

Učitaj još novosti