07. 06. 2023 - 07:47
ODLUČIO JE RIZIKOVATI: Navijač Cityja uradio tetovažu zbog...
907
Shares
ODLUČIO JE RIZIKOVATI: Navijač Cityja uradio tetovažu zbog koje bi doživotno mogao imati noćne more

ODLUČIO JE RIZIKOVATI: Navijač Cityja uradio tetovažu zbog koje bi doživotno mogao imati noćne more

07. 06. 2023 - 07:47
0
Shares

Jedan navijač prije vremena uradio je tetovažu kojom slavi osvajanje triple-krune Manchester Cityja, iako ovaj klub još uvijek nije kompletirao najveće dostignuće.

Manchester City već je osvojio dva najveća trofeja u kojem se takmičio ove sezone, Premier ligu i FA Cup, a da bi učinio historijski podvig, preostalo je još da osvoji i ono najprestižnije, titulu prvaka Evrope.

Na tom putu stoji Inter. Nerazzurri će izazvati favorizovani Manchester City u finalu Lige prvaka u subotu. Građani Pepa Guardiole važe za velikog favorita, no nogomet nas je kroz historiju mnogo puta naučio da favoriti ne dobijaju uvijek utakmice, posebno one koje su unaprijed upisane kao pobjede i posebno one koje se igraju na 90 minuta, gdje klubovi nemaju šansu za popravni.

U Manchester Cityju vlada velika euforija i mnogi navijači titulu već smatraju ovjerenom. "Pobjednik" u takvom stavu je jedan navijač koji je na nozi uradio tetovažu osvajanja triple-krune.

Uz osvojena dva trofeja, navijač je dodao i pehar Lige prvaka, koji City tek treba osvojiti. Ne smijemo ni pomisliti kako će se poraženo ovaj optimistični i hrabri navijač osjećati ukoliko Inter iznenadi City i slavi u istanbulskom finalu.

Inače, triple-krunu je dosad od engleskih klubova osvojio samo Manchester United u slavnoj sezoni 1998/1999. predvođen Sir Alexom Fergusonom.

Učitaj još novosti