05. 06. 2023 - 11:42
"Nudim Furyju borbu s Hrgovićem, ali Tyson će mi reći: Tko je...
907
Shares

"Nudim Furyju borbu s Hrgovićem, ali Tyson će mi reći: Tko je taj tip?!"

05. 06. 2023 - 11:42
0
Shares

Još se ne nazire rasplet u vrhu svjetskog boksa u teškoj kategoriji. Svjetski prvaci Tyson Fury i Oleksandr Usik mjesecima bezuspješno pokušavaju dogovoriti borbu, a zbog njihovih pregovora i mnogi drugi borci su bez borbe.

Među njima je i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović koji na novu borbu, 16. u karijeri, čeka još od kolovoza prošle godine kada je sudačkom odlukom pobijedio Kineza Zhileija Zhanga.

"Bio sam spreman za meč još u prosincu, ovo je vrlo frustrirajuće, najgore što se borcu može događati. Spreman sam i čekam", rekao je nedavno 30-godišnji Hrgović. 

Sada je njegov promotor Eddie Hearn ponudio Furyju borbu s Hrgovićem. "Evo, ja imam rješenje... Ako se Anthony Joshua bori s Dillianom Whyteom i Usik protiv Daniela Duboisa, onda bi se Fury mogao boriti s Hrgovićem. Nudim mu tu borbu za rujan. Međutim, Fury je pametan i bez ogromnog novca neće uzeti nijednu opasnu borbu. On će doći i reći mi: Neću se boriti s Hrgovićem, nitko za njega nije čuo. Uvijek će smisliti neki izgovor."

Hrgović protiv McKeana?
Nedavno je Hearn otkrio da bi neporaženi hrvatski boksač (15-0) mogao ući u ring s Demseyjem McKeanom. "Blizu smo dogovora oko organizacije borbe McKean - Hrgović", rekao je Hearn u razgovoru za iFL TV., prenosi Index.hr.

McKean je 32-godišnji Australac, koji je 22 puta ušao u ring i svaki put izašao kao pobjednik. Nokautirao je 14 suparnika. Navodno bi Hrgovićeva borba protiv McKeana trebala biti za privremenu IBF-ovu titulu.

Učitaj još novosti