01. 06. 2023 - 20:15
Znakoviti potez La lige na YouTubeu demantovao Benzemine...
907
Shares
Znakoviti potez La lige na YouTubeu demantovao Benzemine riječi, neke stvari su sada mnogo jasnije!

Znakoviti potez La lige na YouTubeu demantovao Benzemine riječi, neke stvari su sada mnogo jasnije!

01. 06. 2023 - 20:15
0
Shares

Prije par minuta službeni kanal španske La lige objavio je kompilaciju Benzeminih pogodaka u dresu Reala čime je krenula lavina nagađanja kako će sjajni Francuz ipak otići iz Reala ovog ljeta.

Mnogima nije jasno zašto je La liga baš sada, u trenutku dok se govori o njegovoj sudbini u Realu, objavila snimke njegovih pogodaka koje je postigao u ovom takmičenju.

Pomenuti video traje više od 2 sata i 20 minuta što nije ni čudo s obzirom da je trebalo dosta vremena kako bi bilo prikazano svih 237 golova koje je postigao za Kraljeve u španskoj ligi.

Benzema se danas oglasio povodom špekulacija o odlasku iz Kraljevskog kluba rekavši kako ne treba vjerovati špekulacijama sa interneta.

"Ostati ili otići iz Reala? Trenutno sam ovdje, imamo utakmicu u subotu. Da razgovaram s navijačima Reala o svojoj budućnosti? O čemu da razgovaram? Zašto govoriti o budućnosti, ako sam i dalje tu u Madridu. Kažu da je gotova stvar. Ali, o tome se govori na internetu, a internet nije stvarnost", poručio je Benzema.

Benzemi ugovor sa Realom ističe na kraju ove sezone, a mediji ga već povezuju sa neimenovanim klubom iz Saudijske Arabije koji mu navodno nudi čak 200 miliona eura za dvije sezone.

Učitaj još novosti