30. 05. 2023 - 08:28
Pogledajte kako je neustrašivi Jimmy Butler reagirao na uljeza...
907
Shares
Pogledajte kako je neustrašivi Jimmy Butler reagirao na uljeza na presici!

Pogledajte kako je neustrašivi Jimmy Butler reagirao na uljeza na presici!

30. 05. 2023 - 08:28
0
Shares

Miami Heat u majstorici finala Istoka pobijedio je Boston Celticse u gostima 103:84, spriječio povijesni kolaps nakon vodstva 3:0 u seriji i omjerom 4:3 prošao u veliko NBA finale, u kojem ih čekaju Denver Nuggetsi. Jimmy Butler zabio je 28 poena i zaradio nagradu Larry Bird za MVP-a finala Istočne konferencije, prenosi Index.

Butler je poznat po srčanosti, borbenosti i neustrašivosti na terenu, a po njegovim izjavama i ponašanju tijekom cijele serije vidi se da se ni u jednom trenutku nije bojao da naposljetku neće dobiti seriju protiv Bostona. Zato se može reći da ga je u cijeloj seriji najviše isprepadao bumbar koji mu je uletio na press-konferenciju nakon sinoćnje utakmice.

Presica je taman završavala, Butler je privodio kraju odgovor na zadnje pitanje, a onda se odjednom trznuo. "O bože, jeste li vidjeli ovo? Prokleti bumbar", ustuknuo je Butler pred insektom koji je očito zalutao u dvoranu u Bostonu. Sabrao se i dovršio odgovor, a onda se osvrnuo da vidi prijeti li mu još bumbar i zbrisao iz dvorane.

 

Učitaj još novosti