28. 05. 2023 - 11:31
POTPUNI RASPAD U CHELSEAJU: "Igrači kasne zbog spavanja i žele...
907
Shares
POTPUNI RASPAD U CHELSEAJU:

PREMIERSHIP

POTPUNI RASPAD U CHELSEAJU: "Igrači kasne zbog spavanja i žele pobjeći iz kluba"

28. 05. 2023 - 11:31
0
Shares

Chelsea je odigrao jednu od najlošijih sezona u povijesti. Klub je pod vodstvom novog vlasnika Todda Boehlyja doživio dramatičan pad u svakom pogledu. Sezonu će završiti u donjem dijelu ljestvice Premier lige, a u slučaju poraza u posljednjem kolu, mogao bi pasti čak na 14. mjesto.

Prema pisanju engleskog Telegrapha, barem jedan igrač ove je sezone zakasnio na putovanje autobusom jer je zaspao nakon treninga, dok su neki bili toliko nemarni da se nisu ni trudili zavezati vezice prije treninga. Nekoliko ih je otvoreno priznalo svoju želju za odlaskom iz kluba.

Frank Lampard, privremeni menadžer kluba, redovito je naglašavao da igrači moraju podići svoje standarde ako žele vratiti klub na put uspjeha, ali ih nije kažnjavao. Ako bi igrač zaspao i zakasnio na autobus, takvo ponašanje bi se toleriralo. Pretpostavlja se da su reakcije bile smijeh ili samo mahanje glavom – nešto što se ne bi očekivalo u drugim velikim engleskim klubovima.

Broj igrača u momčadi postao je prevelik pa su neki od njih bili prisiljeni sjediti na podu tijekom momčadskih sastanaka. Prevelik broj igrača omogućio je nekima da izbjegnu pozornost tijekom treninga i rade slabije nego što bi trebali.

Prema izvorima iz Engleske, Lampard je više puta upozoravao svoju momčad o potrebi za preokretom sezone i podizanju standarda, održavao je individualne sastanke s igračima, no te poruke nisu urodile plodom. Jedan od igrača koji bi ovog ljeta trebali napustiti Chelsea je i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, piše Index.hr.

Učitaj još novosti