27. 05. 2023 - 19:00
Bild: Kahn i Salihamidžić dobili otkaz u Bayernu
907
Shares
Bild: Kahn i Salihamidžić dobili otkaz u Bayernu

Bild: Kahn i Salihamidžić dobili otkaz u Bayernu

27. 05. 2023 - 19:00
0
Shares

LIVER KAHN I HASAN SALIHAMIDŽIĆ dobili su otkaz u Bayernu, javlja danas njemački Bild neposredno nakon što je Bayern u ludoj završnici Bundeslige osvojio naslov prvaka Njemačke. Titula nije spasila dvojicu Bayernovih direktora pa su obojica obaviještena da njihove usluge neće biti potrebne sljedeće sezone. Službena objava bavarskog diva očekuje se tijekom dana.

Isti medij je ranije pisao da igrači Bayerna nisu u dobrim odnosima sa sada smijenjenim čelnicima kluba. Većini igrača nije se svidjelo što su Kahn i Salihamidžić komunicirali kako bivši trener Julian Nagelsmann nije imao svlačionicu iza sebe. Bayernovi igrači vjeruju da se od njih napravilo žrtvene jarce, umjesto da su šefovi jasno i pošteno preuzeli odgovornost za smjenu Nagelsmanna.

Naljutili su igrače i odletjeli
Nekoliko igrača bilo je iznenađeno tom odlukom, a Bayernovi šefovi su mislili da će promjena trenera dati novi zamah i osloboditi igrače. "Tko je želio postati prvak Njemačke? Sigurno ne ova ekipa", rekao je Kahn nakon što je Bayern u 29. kolu Bundeslige poražen protiv Mainza s 3:1. Taj trenutak je potpuno slomio odnos njega i ekipe, piše Bild.

"Na terenu je 11 igrača koji se moraju namučiti za postizanje ciljeva kluba. O tome se radi u nogometu, ni o čemu drugome. Svaki se igrač mora pitati što želi napraviti na terenu, ima li volje, je li predan. Našoj momčadi je u drugom poluvremenu nedostajalo sve osim čiste igre", dodao je Kahn tada.

(Index.hr)

Učitaj još novosti