25. 05. 2023 - 17:24
Popularna golferica nezadovoljna statusom na televiziji: Boje...
907
Shares
Popularna golferica nezadovoljna statusom na televiziji: Boje me se najveći mediji!

Popularna golferica nezadovoljna statusom na televiziji: Boje me se najveći mediji!

25. 05. 2023 - 17:24
0
Shares

Objavljujući sadržaje o golfu i lifestyleu na svojim profilima na društvenim mrežama, Paige Spiranac je postala jedan od najuspješnijih golferica i influenserica novijeg doba.

Može se pohvaliti s gotovo 4 miliona pratitelja na svom Instagram profilu, a od svog sadržaja je napravila uspješnu karijeru pa je čak pokrenula i stranicu pod nazivom OnlyPaige.

Čak je pozivana na golferske turnire kako bi organizovala i učestvovala u događajima vezanim za takmičenja.

Međutim, 30-godišnjakinja se još nije uspjela probiti na mainstream medije.

Paige se nekoliko puta pojavila na televiziji, a najpoznatiji rad bio joj je za Inside Edition tokom sedmice Super Bowla u Arizoni.

Iako se nije probila na način na koji je željela, još uvijek ima ambicije da postane stručnjak za televiziju.

Mnogi pretpostavljaju da je to razlog zašto se još uvijek nije fotografisala naga, ali to i dalje nije sasvim pridobilo voditelje televizija koji je se, čini se, boje.

Sama golferica otkrila je zašto smatra da će trebati neko vrijeme prije nego što postane redovna u TV emisijama.

"Nije kao da je to nešto u što ću se samo upustiti i učiniti. Trebaju te željeti, a tradicionalni mediji me se boje. Ne žele raditi sa mnom jer sam, koliko mi je rečeno, nepredvidiva. To je vjerovatno zbog sadržaja koji stvaram. Zabrinuti su jer nemam filter, ali ja sam profesionalac. Znam šta reći i kada to trebam reći i neću se šaliti recimo s grudima na nacionalnoj televiziji, ali oni se boje jer sam očito previše riskantna", izjavila je tokom pitanja i odgovora na Instagramu, piše Klix.

Učitaj još novosti