25. 05. 2023 - 16:56
Bayern želi zvijezdu Milana Thea Hernandeza!
907
Shares
Bayern želi zvijezdu Milana Thea Hernandeza!

Bayern želi zvijezdu Milana Thea Hernandeza!

25. 05. 2023 - 16:56
0
Shares

U Bayernu su itekako svjesni da je njihov nogometaš Alphonso Davies na "meti" Real Madrida, tako da su se okrenuli zvijezdi Milana Theu Hernandezu, kojeg smatraju idealnom zamjenom za Kanađanina.

Dvadesetpetogodišnji Francuz igra sjajno za Rossonere otkako je stigao 2019. godine te im je pomogao da prošle sezone osvoje svoju prvu titulu prvaka Italije u posljednjih deset godina. Hernandez je također "izvor" kreativnosti u ekipi te se odlično slaže s Rafaelom Leaom. Ove sezone je u 41 utakmici upisao četiri gola i pet asistencija u Seriji A i Ligi prvaka te je redovno dokazivao svoj kvalitet kao jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu.

Bayern se priprema za mogućnost da Davies ode u Real Madrid tokom ljeta pa su Bavarci na prvo mjesto liste želja stavili upravo Hernandeza kao idealnu zamjenu.

Rossoneri bi za svog igrača tražili oko 100 miliona eura, posebno jer njegov ugovor važi do juna 2026. godine. S druge strane, on je sretan u Milanu i nije pokazivao želju za odlaskom, no s Bayernom se nikad ne zna, piše Klix.

Učitaj još novosti