23. 05. 2023 - 16:41
Ten Hag izgubio strpljenje s igračem: Ne želi ga više u klubu
907
Shares
Ten Hag izgubio strpljenje s igračem: Ne želi ga više u klubu

Ten Hag izgubio strpljenje s igračem: Ne želi ga više u klubu

23. 05. 2023 - 16:41
0
Shares

Manchester United minimalnom je pobjedom savladao Bournemouth i tako osigurao plasman u Ligu prvaka iduće sezone. Pomislili biste da je to razlog za veselje igrača, ali očito nisu svi takva mišljenja.

Jedan od onih koji je bio izrazito nezadovoljan, vjerojatno ne rezultatom, već tim što ga je trener Ten Hag izveo iz igre već u 57. minuti, bio je Martial. Prilikom izlaska iz igre Martial nije ni pogledao Ten Haga, već se odmah zaputio u svlačionicu, iako je još ostao dobar dio utakmice koji je trebalo odigrati.

Takvo ponašanje Ten Hag nije trpio niti Cristianu Ronaldu, stoga je teško vjerovati da će preko ovog preći zbog preplaćenog Francuza.

Francuz je ove sezone započeo tek deset utakmica, dok je prošlu polusezonu proveo u Sevilli, gdje je igrao vrlo dobro. Navijači Uniteda tako su se ponadali da bi svoje dobre igre napokon mogao prenijeti na Old Trafford, no to se nije dogodilo.

Martial ponovo nije ništa pokazao ove sezone, daleko od onog što se očekuje od igrača za kojega su platili 60 miliona eura i koji je 2015. godine dobio prestižnu nagradu Golden Boy. Doduše, cijelu sezonu mučio se s povredama, u početku kuka, a potom zadnje lože, leđa i Ahilove tetive.

U crvenom dijelu Manchestera žele se što prije riješiti nezadovoljnog Martiala, koji tjedno prima astronomskih 240 hiljada funti. Upravo bi njegova plata mogla predstavljati problem pri prodaji jer nema puno klubova na svijetu koji bi mu mogli ponuditi iste uslove.

Igračev ugovor vrijedi do kraja sljedeće sezone, a najzainteresovaniji je za njegov transfer klub Sevilla.

 

Gol.hr

Učitaj još novosti