23. 05. 2023 - 08:02
Pogledajte kako Jokićeva braća bacaju trenera nakon povijesne...
907
Shares
Pogledajte kako Jokićeva braća bacaju trenera nakon povijesne pobjede Denvera!

Pogledajte kako Jokićeva braća bacaju trenera nakon povijesne pobjede Denvera!

23. 05. 2023 - 08:02
0
Shares

Denver Nuggetsi pobijedili su Lakerse 113:111 u Crypto.com Areni u Los Angelesu te su se s ukupnih 4:0 u finalu Zapadne konferencije prvi put plasirali u finale NBA-a. Nikola Jokić odigrao je fantastičnu utakmicu, ostvarivši triple-double s 30 poena, 13 asistencija i 14 skokova, a njegova braća Nemanja i Strahinja povijesnu pobjedu proslavila su bacajući trenera Michaela Malonea u zrak.

Jokić je došao do osmog triple-doublea u ovogodišnjem play-offu, čime je srušio rekord legendarnog Wilta Chamberlaina iz 1967. Finalna serija sezone trebala bi početi 1. lipnja. Podsjetimo, Miami Heat vodi 3:0 protiv Boston Celticsa u finalu Istočne konferencije. Oni posljednju utakmicu igraju u noći s utorka na srijedu.

Nemanja i Strahinja savjetovali Malonea i provocirali Jacka Nicholsona
Braća srpske i NBA zvijezde pratila su seriju u kojoj je Denver pomeo Lakerse. U trećoj utakmici sjedili su iza klupe Nuggetsa, pa u trećoj četvrtini, kada je Nikola napravio četvrti prekršaj, vičući zatražili od Malonea da zatraži provjeru snimke sporne situacije. Kada je utakmica završila, došli su na parket kako bi zagrlili brata.

Treću utakmicu pratio je i slavni glumac Jack Nicholson (86), veliki navijač LA Lakersa. Nicholson je poraz od Nuggetsa gledao iz prvih redova, a za vrijeme utakmice trpio je provokacije braće Jokić. Nemanja i Strahinja sjedili su blizu legendarnog glumca, a poznati su po glasnom navijanju i verbalnim okršajima s onima koji ih pokušaju sputati.

Jokići su Nicholsonu dobacivali "vidimo se nagodinu" te mu ironično mahali dok je izlazio iz dvorane. Jedan ga je čak i opsovao, a američki mediji pišu kako se Nicholsonu ponašanje braće Jokić uopće nije svidjelo, prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti