21. 05. 2023 - 19:37
POSLIJE TEŠKOG BLAMIRANJA U KAUNASU! Barselona povukla...
907
Shares
POSLIJE TEŠKOG BLAMIRANJA U KAUNASU! Barselona povukla ŠOKANTAN potez!

EUROLIGA

POSLIJE TEŠKOG BLAMIRANJA U KAUNASU! Barselona povukla ŠOKANTAN potez!

21. 05. 2023 - 19:37
0
Shares

Španski gigant je potpuno podbacio na fajnal-foru u Litvaniji.

Košarkaši Barselone doživjeli su nezapamćenu blamažu u Kaunasu, pošto su ubjedljivo poraženi i u meču za treće mjesto od Monaka.

Tim Saše Obradovića održao je lekciju Šarasovim izabranicima i dobio "malo finale", dok su Kataloncima ostale samo brige.

Došla je Barsa na fajnal-for kao najveći favorit, uz Olimpijakos, za osvajanje dugo čekane titule, međutim, poklekli su već na startu i ispali od omraženog rivala Real Madrida.

Očekivalo se da će se iskupiti u borbi za plasman, međutim, ni protiv "kneževa" nisu ličili na sebe, pa je Monako to iskoristio i deklasirao Katalonce.

- Veliko razočarenje za mene - rekao je Jasikevičijus na konferenciji za medije.

Odmah poslije neuspjeha, ekspedicija Barselone spakovala je kofere i napustila Litvaniju, ne želeći da prisustvuje finalnom meču između pirejskih crveno-bijelih i Madriđana.

Prema riječima tim-menadžera i proslavljenog asa Barse Huana Karlosa Navara, ostanak Jasikevičijusa na klupi se i dalje razmatra:

- Bez sumnje, to je opcija. Kao što smo i ranije pričali, pričaćemo na kraju sezone. Sada se okrećemo ACB ligi koja je veoma važna. Kada to bude gotovo, pričaćemo - dodao je Navaro.

Sigurno da se nijedan navijač Barse nije nadao ovakvom "pomračenju" u mečevima kada je bilo najvažnije da se Katalonci pokažu.

Učitaj još novosti