20. 05. 2023 - 09:00
STIŽE BELLINGHAM, MADRID JE NA NOGAMA! Španci otkrivaju da je...
907
Shares
STIŽE BELLINGHAM, MADRID JE NA NOGAMA! Španci otkrivaju da je pala konačna odluka o Modriću: Da li se ovo baš očekivalo?

NAVODNO POTPISUJE NOVI UGOVOR

STIŽE BELLINGHAM, MADRID JE NA NOGAMA! Španci otkrivaju da je pala konačna odluka o Modriću: Da li se ovo baš očekivalo?

20. 05. 2023 - 09:00
0
Shares

Španski i njemački mediji jutros pišu o sastanku u Real Madridu na kojem je bio i Luka Modrić te na kojem mu je rečeno da će morati pristati na ulogu rezervista sljedeće sezone kad dođe Jude Bellingham.

Kraljevski klub spreman mu je ponuditi novi ugovor i već je poznato po kojim uvjetima.

Realovci će pred Luku staviti ugovor na još godinu dana po identičnim uvjetima kakve je imao i na prošlom ugovoru, prenosi El Mundo Deportivo, a riječ je o iznosu od 10 miliona eura po sezoni.

Florentino Perez svjestan je kako će uskoro doći dan kad Luka Modrić više neće biti igrač po standardima Real Madrida, ali o tom potom, zasad smatra kako je dovoljno dobar za nastaviti u Kraljevskom klubu i to po identičnim uvjetima, ali u malo reduciranijoj ulozi.

Ove sezone odradio je gotovo 50 utakmica, proveo gotovo 3000 minuta na travnjaku u svim natjecanjima, namjestio šest golova i zabio još šest, a sve to s 37 godina na leđima i praktički bez ijedne teže povrede cijelu sezonu.

Ova će vijest razveseliti i navijače, koji su tokom godina postali obožavatelji lika i djela hrvatskog maestra i koji već mjesecima izazivaju Pereza da mu ponudi novi ugovor. Izgleda kako će se to sad konačno dogoditi

Učitaj još novosti