15. 05. 2023 - 07:18
U SUZAMA IZAŠAO U 21.MINUTI IGRE: Vratio se nakon godinu dana...
907
Shares
U SUZAMA IZAŠAO U 21.MINUTI IGRE: Vratio se nakon godinu dana i odmah se ozlijedio!

U SUZAMA IZAŠAO U 21.MINUTI IGRE: Vratio se nakon godinu dana i odmah se ozlijedio!

15. 05. 2023 - 07:18
0
Shares

Nogometaši Juventusa osamili su se na drugom mjestu ljestvice talijanskog prvenstva 2:0 domaćom pobjedom protiv pretposljednjeg Cremonesea u susretu 35. kola. Pogotke za Juventus postigli su Nicolo Fagioli u 55. i Bremer 79. minuti. Drugi Juventus sada ima 69 bodova, tri više od trećeg Intera, a 14 manje od prvog Napolija koji je još ranije osigurao naslov prvaka.

Ovom pobjedom Juventus je praktički osigurao i nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone jer tri kola prije kraja ima osam bodova više od petog Milana. Iako će u Torinu slaviti zbog plasmana u najelitnije europsko nogometno natjecanje, bit će i jako zabrinuti zbog situacije s jednom od najvećih zvijezda ekipe, piše Index.hr.

Drugi put ove sezone obnovio staru ozljedu
Francuski veznjak Paul Pogba (30) današnju utakmicu započeo je u prvoj postavi prvi put nakon više od godinu dana, ali već nakon 21 minute morao je van zbog nove ozljede. Podsjetimo, Pogba je zbog ozljede koljena propustio cijeli početak sezone.

Nije igrao ni na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je Francuska osvojila broncu, a igranju u Serie A vratio se na kratko u veljači protiv Rome kada je ekspresno obnovio ozljedu. Sada mu se to dogodilo drugi put. Ove sezone odigrao je manje od 200 minuta i moguće je da će na ljeto napustiti Juventus iako ga ugovor veže još tri godine

Učitaj još novosti