14. 05. 2023 - 16:25
Rođak Tysona Furyja brutalno je nokautiran. Je li to kraj...
907
Shares
Rođak Tysona Furyja brutalno je nokautiran. Je li to kraj njegove karijere?

Rođak Tysona Furyja brutalno je nokautiran. Je li to kraj njegove karijere?

14. 05. 2023 - 16:25
0
Shares

Rođak Tysona Furyja, 34-godišnji Hosea Burton, pretrpio je u petak navečer nokaut u borbi protiv Ellisa Zorroa. Bila je to borba za WBO naslov u cruiserweight kategoriji, ali Burton nije u nijednom trenutku pokazao da bi mogao savladati Zorroa i osvojiti taj pojas.

U prvih šest rundi je Zorro bio bolji, a onda je u sedmoj prelomio meč kada je sjela jedna žestoka desnica. Oba borca su u toj fazi borbe bila krvava i ozbiljno natučena, ali je Zorro djelovao puno svježije i to kapitalizirao nakon što je uspio desnicom uzdrmati Burtona.

Završio je Furyjev rođak na konopcima i pokušao se obraniti s nekoliko nespretnih poteza, ali nije uspio, već je primio niz teških udaraca, a onda i konačni kojim je nokautiran. U najavi borbe je Burton rekao da više neće boksati ako ne pobijedi Zorroa pa tako engleski mediji navode da je ovo vjerojatno bila njegova zadnja borba. Burton dosad u karijeri ima 28 pobjeda i četiri poraza, prenosi Index.hr.


Ellis Zorro knocks out Hosea Burton with a vicious right hand! #ZorroBurton | #FightNightLive |  Sport 1 pic.twitter.com/dagOcoP0ao

 

Učitaj još novosti