14. 05. 2023 - 15:57
Detalji ponude koju je Livaković dobio da napusti Dinamo!
907
Shares
Detalji ponude koju je Livaković dobio da napusti Dinamo!

Detalji ponude koju je Livaković dobio da napusti Dinamo!

14. 05. 2023 - 15:57
0
Shares

Prvi Vratar Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković već je neko vrijeme tema u turskim medijima, koji nagađaju da će ovog ljeta otići iz Dinama. Jedan od tih medija, ugledni Sabah, tvrdi da je Fenerbahče otvorio pregovore s Dinamom. Livaković (28) je vezan ugovorom za Dinamo do ljeta 2024. godine

Zbog ugovora koji Livakoviću i dalje traje s Dinamom, zagrebački klub u isto vrijeme ima i nema dosta prostora za dizanje cijene u pregovorima. Činjenica da traje do sljedećeg ljeta daje Dinamu dovoljno komfornu situaciju da ne mora žuriti, ali isto tako taj ugovor sadrži klauzulu prema kojoj Dinamo mora pustiti Livakovića ako netko plati 10 milijuna eura odštete.

Ovo je ponuda Fenerbahčea
Srećom ili nesrećom po Dinamo, to se zasad nije dogodilo. Isto, barem prema najnovijim informacijama iz Turske, ne planira ni Fenerbahče. Naime, predsjednik turskog velikana je na vrata Dinama pokucao s ponudom od 5 milijuna eura, dakle duplo manjim iznosom od onog koji je potreban da Dinamo proda svog vratara.

Dinamo je, pišu Turci, odmah odgovorio da je cijena 10 milijuna eura i da tek onda mogu početi ozbiljni razgovori o tom poslu. Isto tako, Sabah otkriva detalje ponude koju je Fenerbahče prezentirao Livakovićevim predstavnicima, prenosi Index.hr.

Turski velikan je voljan Livakoviću ponuditi ugovor na četiri godine težak milijun i pol eura godišnje, što je dvostruko više od 780 tisuća eura, koliko Livaković trenutno zarađuje kao prvi golman Dinama. 

Učitaj još novosti