14. 05. 2023 - 08:37
ŠOK ZA KRALJEVE: Povrijedio se ključni igrač Reala uoči...
907
Shares
ŠOK ZA KRALJEVE: Povrijedio se ključni igrač Reala uoči revanša protiv Cityja, izašao šepajući

PRIMERA

ŠOK ZA KRALJEVE: Povrijedio se ključni igrač Reala uoči revanša protiv Cityja, izašao šepajući

14. 05. 2023 - 08:37
0
Shares

Real Madrid je u 34. kolu La Lige pobijedio na Bernabeuu Getafe 1:0, što znači da Barcelona mora pobijediti Espanyol u gradskom derbiju u nedjelju, ako želi postati prvak po 27. put i prvi put od 2019. godine. Real je smanjio zaostatak za Barcelonom na jedanaest bodova, a do kraja prvenstva ostala su još četiri kola.

Jedini strijelac za Madriđane, koji su zaigrali u vrlo šarenom sastavu zbog uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja u srijedu, bio je Marco Asensio u 70. minuti. Luka Modrić startao je na klupi pa ušao u igru u 61. minuti.  

Zabrinjavajuća vijest za Carla Ancelottija je povreda Eduarda Camavinge, jednog od njegovih ključnih igrača. Francuz je u 84. minuti izašao s terena šepajući zbog boli u koljenu. Na klupi su mu liječnici pružili pomoć, a kasnije je viđen i kako drži led na bolnom mjestu. 

"Istegnuo je koljeno, ali je stabilno. Boli ga, ali bitno je da ga može savinuti. Dobio je jedan udarac, ali ima 20 godina i oporavit će se. Sutra će se odmoriti i u ponedjeljak bi se mogao pridružiti ostatku momčadi", rekao je Ancelotti nakon utakmice.

Camavinga je bio možda i najbolji igrač za Real u prvoj utakmici protiv Manchester Cityja, koja je završila 1:1. Njegova prirodna pozicija je centralni vezni, ali Ancelotti ga često stavlja na lijevog beka. S te pozicije ulazi kao igrač više u sredini i puno sudjeluje u ofenzivnim akcijama. City i Real igraju uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka u srijedu u 21 sat na Etihadu.

 

Učitaj još novosti