08. 05. 2023 - 10:06
Galatasaray odustao od Livakovića!
907
Shares
Galatasaray odustao od Livakovića!

Galatasaray odustao od Livakovića!

08. 05. 2023 - 10:06
0
Shares

Turski velikan Galatasaray odustao je od Dominika Livakovića, objavilo je sinoć i jutros nekoliko turskih medija. Pisalo se i ranije da vjerojatni budući prvak Turske nije spreman ući u licitacijski rat s klubovima poput Villarreala, Real Sociedada i Manchester Uniteda, a sada je stigla i potvrda.

Nakon što je španjolski As u jučerašnjem tekstu objavio da je Livaković jako blizu dogovora s Villarrealom, turski mediji počeli su slati signale da je to kraj priče za Galatasaray. As je objavio kako, usprkos glasinama o tome da ga žele drugi klubovi, Livaković misli kako je Villarreal pravi izbor za nastavak karijere, prenosi Index.hr.

Španjolci su istaknuli i kako izlazna klauzula u Livakovićevom ugovoru iznosi deset milijuna eura. Isti izvor navodi kako se Villarreal nada još boljoj cijeni. Naime, napominju kako hrvatski reprezentativac silno želi iskorak u karijeri pa bi njegova želja za odlaskom mogla prisiliti Dinamo da snizi cijenu. Spekulira se da bi dogovor mogao pasti u narednih nekoliko tjedana.

Učitaj još novosti