05. 05. 2023 - 18:31
HAOS U MIAMIJU: Pique nasrnuo na Shakiru pa uslijedila žestoka...
907
Shares
HAOS U MIAMIJU: Pique nasrnuo na Shakiru pa uslijedila žestoka tuča!

HAOS U MIAMIJU: Pique nasrnuo na Shakiru pa uslijedila žestoka tuča!

05. 05. 2023 - 18:31
0
Shares

Kada je djelovalo da se drama oko razvoda Gerarda Piquea i Shakire završila, uslijedio je novi obrt.

Prošlog vikenda, Pique je prvi put posjetio djecu u Sjedinjenim Američkim Državama nakon razvoda sa slavnom pjevačicom. Svoju posjetu Miamiju neće dobro pamtiti jer je došlo do fizičkog obračuna sa njenim bratom Toninom.

Shakira je nedavno postala stanovnica Sjedinjenih Američkih Država. Uz dogovor sa Piqueom, povela je sa sobom sinove Sašu i Milana i oni će odrastati uz nju.

Naravno, Pique ima mogućnost da ih vidi. Prvi zajednički vikend proveli su u Miamiju u luksuznom hotelu, ali kada se pojavila Shakira između dvoje bivših supružnika nastao je potpuni haos.

Počela je žestoka svađa. Uvrede su pljuštale sa svih strana, a onda se uključio Shakirin brat Tonino i uslijedio je fizički obračun.

Detalje je izneo Telemundo u jednoj od svojih emisija posvećenih poznatim ličnostima.

“Shakira se žestoko posvađala sa bivšim i to je preraslo u fizički obračun kada se pojavio njen brat Tonino koji je odmah pesnicom udario Piquea pokušavajući da zaštiti svoju sestru“, kaže Veronica Basto, piše N1 Sport-

Ona je potom iznijela i detalje.

“Policija je morala da reaguje i zaustavi obračun. Treba napomenuti da nema policijske prijave. Niko nije podnio prijavu“.

Učitaj još novosti