03. 05. 2023 - 12:26
Bivši igrač Chelseaja o problemima u klubu!
907
Shares
Bivši igrač Chelseaja o problemima u klubu!

Bivši igrač Chelseaja o problemima u klubu!

03. 05. 2023 - 12:26
0
Shares

Unatoč više od 600 milijuna eura uloženih u momčad za ovu sezonu, Chelsea zauzima tek 12. mjesto u poretku klubova Premier lige, a posljednji poraz koji je momčad pretrpjela samo je dodatno produbio krizu i zategnuo ionako zategnute odnose među igračima, smatra bivši igrač tog kluba Emmanuel Petit.

Chelsea nikoga nije pobijedio devet uzastopnih utakmica, a poražen je u posljednjih šest. U tih šest je na klupi momčadi legenda kluba Frank Lampard. Petit ne smatra da je problem u njemu i tvrdi da ni 20 menadžera ne bi uspjelo razriješiti probleme Chelseajeve svlačionice, piše Index.hr.

Petit: Igrači se prepiru
"Bio sam prilično blizu Chelseajeve svlačionice i vidio kako se igrači prepiru. Posebice u drugom dijelu utakmice. Šokiralo me njihovo ponašanje u prvom poluvremenu, njihov govor tijela, nedostatak ponosa, zajedništva i prijateljstva. Pomislio sam da situaciju u tom trenutku ne bi riješilo ni 20 menadžera", rekao je Petit i dodao:

"U Chelseaju bi prvo trebali riješiti nešto u svlačionici, a tek onda razmišljati o tome tko vodi igrače. Previše ih je. Ni najbolji trener svijeta to u ovom trenutku ne bi uspio riješiti. To je nered i bilo je ponižavajuće gledati Chelsea. Bilo mi je žao navijača."

Učitaj još novosti