30. 04. 2023 - 15:12
Bivši UFC prvak i predao meč golim šakama jer mu je protivnik...
907
Shares
Bivši UFC prvak i predao meč golim šakama jer mu je protivnik razbio zube

NESLAVAN DEBI

Bivši UFC prvak i predao meč golim šakama jer mu je protivnik razbio zube

30. 04. 2023 - 15:12
0
Shares

Bivši UFC borac Luk Rokhold (Luke Rockhold), koji je 2015. osvojio i naslov prvaka u srednjoj kategoriji, nakon tri vezana poraza oprostio se od najuglednije svjetske MMA organizacije.

Ipak Rokhold je sinoć debitirao u BKFC-u, u borbi golim šakama. Njemu je debi prošao neslavno jer je predao meč zbog polomljenih zubi.

U glavnoj borbi priredbe BKFC 41 Rockhold se sukobio s još jednim penzionisanim UFC-ovcem Majkom Perijem (Mikeom Perryjem), koji se golim šakama tuče još od 2021. Peri je jednim udarcem ljevicom nanio takvu štetu protivniku da je ovaj krvavih usta odlučio odustati od daljnje borbe.

Na samom početku nije bilo jasno da li mu je udarcem slomio vilicu ili samo razbio usnu, na kojoj se vidjela otvorena rana.

Ipak, naknadni pogled otkrio je da je Rokholdu slomljeno nekoliko zubi pa je odlučio ne riskirati daljnje promjene fizičkog opisa.

One mu nipošto nisu u interesu budući da uz borilačku gura i karijeru profesionalnog modela te je prije nekoliko godina bio zaštitno lice kolonjske vodice Ralpha Laurena.

Perry je tako popravio omjer u BKFC-u na 3-0, a zatim pozvao u ring na prijateljsko sučeljavanje Konora Mekgregora (Conora McGregora), koji je bio u prvom redu publike. Bivši dvostruki UFC-ov prvak je prihvatio, objavio da se nikad neće penzionisati i natuknuo da bi se mogao uključiti u ovaj novi tip borilačkog spektakla.

Učitaj još novosti