28. 04. 2023 - 17:39
United mladoj nadi dao novi ugovor i pet puta veću plaću!
907
Shares
United mladoj nadi dao novi ugovor i pet puta veću plaću!

United mladoj nadi dao novi ugovor i pet puta veću plaću!

28. 04. 2023 - 17:39
0
Shares

Važan kotačić u ovosezonskom napretku Manchester Uniteda pod vodstvom Erika ten Haga je i 18-godišnji Argentinac Alejandro Garnacho. On je ove sezone skupio 32 nastupa u kojima je uglavnom ulazio kao joker s klupe, zabio je pet golova i upisao šest asistencija.

Garnacho bilježi direktan doprinos za gol svakih 119 minuta i uspješno dokazuje da bi u budućnosti mogao biti jedan od ključnih igrača. Zato su navijači Uniteda s oduševljenjem primili vijest koju je klub objavio na svojoj službenoj stranici jer u njoj stoji da je Garnacho produžio vjernost klubu do 2028. godine.

Dobio veliku povišicu
Prethodni ugovor istjecao mu je na ljeto 2024. i navijači su bili zabrinuti jer su se konstantno pojavljivale informacije da je Garnacho na meti Real Madrida i Juventusa, koji su htjeli iskoristiti situaciju s njegovim ugovorom. Argentinac je mogao otići po sniženoj cijeni, ali ipak se odlučio na ostanak, prenosi Index.hr.

Garnacho je rođeni Madriđanin koji je u United došao iz Atletica 2020. godine. Prema svom prvom ugovoru koji je tada potpisao zarađivao je "samo" 300 tisuća funti godišnje, a prema pisanjima engleskih medija od sada će zarađivati 137 tisuća eura mjesečno.

Učitaj još novosti