26. 04. 2023 - 14:38
KLOPP ODLUČNO NAJAVIO: Ovog ljeta za nas nema odmora!
907
Shares
KLOPP ODLUČNO NAJAVIO: Ovog ljeta za nas nema odmora!

KLOPP ODLUČNO NAJAVIO: Ovog ljeta za nas nema odmora!

26. 04. 2023 - 14:38
0
Shares

Nakon sezone za zaborav u Liverpoolu, Klopp je odlučio kako igračima ne treba dati previše odmora. Naime, nakon posljednjeg kola u Premier ligi protiv Southamptona 28. maja igrači će otići na odmor, ali ne onoliko dug koliko su se nadali.

Mnogi Liverpoolovi igrači biti će priključeni svojim reprezentacijama sredinom juna te će oni dobiti nešto dužu poštedu. Svi ostali morati će se pojaviti na pripremama već 8. jula, piše N1.

“Ova godina mora biti drugačija. Moramo se poboljšat i pripremiti u predsezoni. Zbog toga želim ekipu na okupu što je prije moguće, poštujući važnost odmora“, izjavio je Klopp naglašavajući kako je priprema za sljedeću sezonu ključna.

Trening kamp momčad će odraditi u Njemačkoj, a nakon toga će otputovati na Azijsku turneju u Singapur.

Očito poučen iskustvom iz prošle sezone kada Klopp nije imao dovoljno vremena da odradi pune pripreme, odlučio je pooštriti mjere. Upravo kratke pripreme mogla bi biti jedan od razloga loše Liverpoolove sezone koju su obilježile gomile ozljeda ključnih igrača.

Naravno tu je i politika uprave kluba, koji odbija poremetiti finansijsku strukturu kluba dovođenjem skupih pojačanja.

Pojačanja za novu sezonu
Jude Bellingham se tako pokazao kao preskupa akvizicija stoga se Liverpool okrenuo nešto jeftinijim pojačanjima. Na vrhu liste prioriteta je Mason Mount, koji i dalje nije produžio ugovor s Chealsejem jer želi istu plaću kao i Reece James, što mu klub i dalje nije spreman ponuditi.

Kao još jedno od pojačanja spominje se i Conor Gallagher, ali u utrku za njega uključila se i Borussia Dortmund.

Nakon transfera Harveya Elliotta i Fabija Carvalhoa iz Fulhama u Liverpool, istim putem mogao bi otići i Portugalac João Palhinha. Njegova vrijednost procjenjuje se na 35 miliona eura te bi od navedenog trojca vjerojatno bio najjeftiniji opcija za pojačanje veznog reda.

Učitaj još novosti