21. 04. 2023 - 22:18
TRENER OSIJEKA NAKON NOVOG PORAZA: Nije bio penal!
907
Shares
TRENER OSIJEKA NAKON NOVOG PORAZA: Nije bio penal!

TRENER OSIJEKA NAKON NOVOG PORAZA: Nije bio penal!

21. 04. 2023 - 22:18
0
Shares

U drugoj utakmici 30. kola Supersport HNL-a Slaven Belupo je u Koprivnici nakon nevjerojatnog preokreta srušio Osijek rezultatom 2:1. Goste je u vodstvo doveo Mijo Caktaš svojim osmim ovosezonskim golom u 52. minuti i činilo se da će Osijek doći do kraja svog crnog niza.

Međutim, Slaven je preokrenuo doslovno u zadnjim sekundama utakmice. Najprije je Ivan Krstanović izjednačio iz penala u 97. minuti, a u 99. minuti nakon kornera je zabio Marco Boras, stoper kojeg je Zoran Zekić uveo s klupe, baš kao i Krstanovića. Osijek je sada bez pobjede 13 utakmica zaredom. Utakmicu je komentirao trener Osijeka Borimir Perković.

“Nije ugodno kada se ovako, praktički u zadnjim sekundama, izgubi utakmica. No, ako gledamo cijelu utakmicu, imam razloga biti zadovoljan kako i na koji način smo igrali. Rekao bih da smo kontrolirali utakmicu i da smo imali sve u svojim rukama. Već smo u prvom poluvremenu imali imali neke situacije gdje smo mogli poentirati", rekao je Perković pa dodao:

"No, iako nismo, i u nastavku smo nastavili igrati dobro, rekao bih da smo čak zabili pogodak u pravo vrijeme, ali onda smo nadoknadi izgubili utakmicu na jedan način koji nije fer, nije pošten. Možda sam malo subjektivan, ali ako nije ono u Gorici penal, onda nije ni ovo. Smatram da nije fer i da nije korektrno što smo na taj način izgubili utakmicu."

izvor: Index.hr

Učitaj još novosti