21. 04. 2023 - 15:59
OD 18:00 HAJDUK - MILAN: Povijesna utakmica juniora Hajduka....
907
Shares
OD 18:00 HAJDUK - MILAN: Povijesna utakmica juniora Hajduka. Poznat prvi finalist!

OD 18:00 HAJDUK - MILAN: Povijesna utakmica juniora Hajduka. Poznat prvi finalist!

21. 04. 2023 - 15:59
0
Shares

Juniori Hajduka u 18 sati na stadionu Servettea u Ženevi igraju polufinale Lige prvaka mladih protiv Milana. Splitska momčad, čiji je trener Marijan Budimir, do završnice elitnog natjecanja došla je putem nacionalnih prvaka na kojem je pobijedila azerbajdžansku Gabalu, ciparsku Apoloniju, Šahtar, Manchester City i Borussiju Dortmund.

Milan vodi bivši igrač toga kluba Ignazio Abate. Talijanski sastav je do polufinala stigao osvojivši prvo mjesto u grupnoj fazi ispred RB Salzburga, zagrebačkog Dinama i Chelseaja, nakon čega je u nokaut-fazi nadigrao ukrajinski Ruh te španjolski Atletico Madrid.

AZ Alkmaar prošao u finale
Prođe li u finale, Hajduk će u ponedjeljak igrati AZ Alkmaara koji je danas nakon penala izbacio Sporting. Nakon 90 minuta rezultat je bio 2:2, a Nizozemci su na penale slavili 4:3.

Ovo je navodna početna postava Milana
La Gazzetta Dello Sport objavila je neslužbenu početnu postavu Milana za utakmicu s Hajdukom: Nava - Šimić, Coubis, Nsiala, Bozzolan - Stalmach, Eletu,  Zeroli - Cuenca, El Hilali, Traore.

Antunović: Milan je veliko ime, no na terenu će biti druga priča
Napadač Hajduka Mato Antunović najavio je utakmicu s Milanom za UEFA-u. "Milan je veliko ime i zbog toga je možda favorit, no na terenu će biti druga priča. Možemo igrati s njima i možemo ih pobijediti. Naši prijašnji protivnici također su bili velika imena, a naše samopouzdanje je sada veće", rekao je Antunović.

Učitaj još novosti