16. 04. 2023 - 07:27
TRENER BOLOGNE: Ako je ono na Rebiću penal, onda mi ne igramo...
907
Shares
TRENER BOLOGNE: Ako je ono na Rebiću penal, onda mi ne igramo nogomet!

TRENER BOLOGNE: Ako je ono na Rebiću penal, onda mi ne igramo nogomet!

16. 04. 2023 - 07:27
0
Shares

Nogometaši Milana remizirali su na gostovanju kod Bologne rezultatom 1:1. Domaćini su poveli u prvoj minuti pogotkom Sansonea, a Milan je izjednačio u 40. minuti sjajnim pogotkom Pobege. Milanu je to bila druga uzastopna neriješena utakmica u talijanskom prvenstvu.

Hrvatski nogometaš Ante Rebić odigrao je cijelu utakmicu i bio kapetan Milana, koji je ovaj tjedan pobijedio Napoli 1:0 u Ligi prvaka, a u utorak će igrati uzvratnu utakmicu na San Siru. Upravo je Rebić, odnosno jedan situacija u kojoj se našao tijekom utakmice, bio glavna tema presice Thiaga Motte nakon susreta.

"Dva penala koja se zazivaju za Milan uopće nisu bili penali. Lucumi nije u spornoj situaciji imao što učini s rukom, morao je zadržati balans tijela. Soumaoro na Rebiću? Ako je to penal, onda mi ne igramo nogomet. Sudac je odsudio dobru utakmicu", rekao je trener Bologne o spornim situacijama zbog kojih su iz stožera Milana žestoko prozvali suca pa dodao:

"Gdje je Lucumi trebao staviti svoju ruku u prvoj situaciji? Najbolje da pitamo ljude da nam naprave hlačice s džepovima pa da možemo tamo gurati ruke. Lopta prvo udara u njegovo tijelo pa tek onda u ruku. A ako je ono na Rebiću penal, onda svi idemo kući jer ovo nema smisla."

Učitaj još novosti