29. 03. 2023 - 08:09
Turski selektor objasnio je najveću razliku između hrvatskih i...
907
Shares
Turski selektor objasnio je najveću razliku između hrvatskih i turskih nogometaša

Turski selektor objasnio je najveću razliku između hrvatskih i turskih nogometaša

29. 03. 2023 - 08:09
0
Shares

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Tursku 2:0 u Bursi u drugoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Oba pogotka zabio je Mateo Kovačić u prvom poluvremenu. Utakmicu je prokomentarisao izbornik Turske Stefan Kuntz, koji se osvrnuo na razlike hrvatskih i turskih nogometaša.

"Nisam zadovoljan ovim rezultatom. Ali dobro je da smo odigrali pritisak na Hrvatsku i prisilili je na sedam ili osam ozbiljnih pogrešaka. Najveća razlika između naše momčadi i Hrvatske? Kad bih baš morao istaknuti jednu, bio bi to prvi dodir s loptom. Na primjer, Stanišić već s prvim dodirom usmjeri loptu idealno tamo gdje želi. Mi se moramo poboljšati u tom segmentu, ne ide nam", rekao je turski izbornik.

"Bitno je i da smo dali minute nekim mlađim igračima, oni moraju učiti iz ovakvih utakmica. Imamo ukupno osam koraka u ovim kvalifikacijama. Dva smo napravili. Želimo biti bolji u sljedećim utakmicama", rekao je nakon utakmice Kuntz

Hrvatska je pobjedom protiv Turske popravila dojam nakon remija s Walesom na Poljudu. Hrvatskoj slijedi završnica Lige nacija u šestom mjesecu, a kvalifikacije za Europsko prvenstvo nastavlja tek 8. septembra, kad igra domaću utakmicu s Latvijom.


Index.hr

Učitaj još novosti