26. 03. 2023 - 09:45
TVORAC SENZACIJE NA POLJUDU OTKRIO DETALJ NAKON IZJEDNAČUJUĆEG...
907
Shares
TVORAC SENZACIJE NA POLJUDU OTKRIO DETALJ NAKON IZJEDNAČUJUĆEG GOLA:

TVORAC SENZACIJE NA POLJUDU OTKRIO DETALJ NAKON IZJEDNAČUJUĆEG GOLA: "Neće mu se svidjeto ovo što govorim"

26. 03. 2023 - 09:45
0
Shares

Dok su hrvatski navijači u šoku promatrali slavlje igrača Walesa nakon dramatičnog izjednačenja na Poljudu, heroj gostujuće momčadi Nathan Broadhead nije mogao suzdržati suze radosnice.

Naime, 24-godišnji napadač Ipswich Towna, momčadi iz trećeg razreda engleskog klupskog nogometa, debitirao je za reprezentaciju s 24 godine upravo u Splitu, te je odmah postigao i važan pogodak koji je njegovoj reprezentaciji donio neočekivani bod.

- Jako mi je drago zbog njega. Neće mu se svidjeti što ovo govorim, ali ovo je emocionalna igra. Nathan je na kraju utakmice plakao pred navijačima. Njemu je ovo sve na svijetu - otkrio je Rob Page, izbornik Walesa.

Kazao je kako je s bivšim članom Evertona radio još ranije u U-21 reprezentaciji.
- Znam ga, pratio sam njegov napredak, zaslužio je biti u reprezentaciji. Znao sam sve o njemu prije ovog okupljanja, i žudjeli smo ga uključiti.

Vatreni razočarani prosutom pobjedom: ‘Taj glupi gol... Imao sam dojam da nam do sutra ne bi zabili

Naravno, malo tko je očekivao da bi se Wales s Poljuda mogao izvući bez poraza, no događala su se u nogometu i veća čuda. Hrvatska je po prikazanoj igri vjerojatno zaslužila više, no to je tako, nekad baš i ne ide sve prema planovima, pogotovo ako ti u završnici padne koncentracija i kad prije toga ne iskoristiš neke dobre prilike...

- Ovo je za nas kao da smo pobijedili, kad na takav način izjednačiš tako kasno. Mislim da su momci zaslužili ovaj bod zbog truda kojeg su uložili. Znali smo da ćemo patiti bez lopte i to se pokazalo točnom pretpostavkom. Oni su vrlo dobra momčad i mi smo morali biti disciplinirani. No, znao sam da ćemo stvarati prilike kako će utakmica odmicati. Mislili smo da bi James mogao iskoristiti neku od njih, ali se Broadhead ukazao na kraju, te je dobro realizirao svoju šansu - dodao je velški izbornik.

Sljedeću utakmicu njegova će momčad odigrati u utorak u Cardiffu protiv Latvije. Page je u Splitu ranije zamijenio nekolicinu igrača koji imaju manju minutažu u svojim klubovima, te će mu oni ipak svježiji biti na raspolaganju za taj važan susret.

- Planirali smo tako još od prošlog tjedna. Imali smo cilj, a domaća utakmica je ta koja se može dobiti. Znao sam da ću napraviti te zamjene nakon sat vremena, najvažnije nam je bilo održati te igrače svježima za utorak - zaključio je izbornik Walesa, prenosi Jutarnji

Učitaj još novosti