25. 03. 2023 - 17:24
EGZUMOV LET NAJBOLJI POTEZ EVROLIGE! Objavljen snimak, 10...
907
Shares
EGZUMOV LET NAJBOLJI POTEZ EVROLIGE! Objavljen snimak, 10 majstorija - Danteov SPEKTAKL, a tu su Kampaco i Lesor (VIDEO)

EGZUMOV LET NAJBOLJI POTEZ EVROLIGE! Objavljen snimak, 10 majstorija - Danteov SPEKTAKL, a tu su Kampaco i Lesor (VIDEO)

25. 03. 2023 - 17:24
0
Shares

Evroliga objavila je listu 10 najboljih poteza, na njima su Dante Egzum, Matijas Lesor i Fakundo Kampaco.

Evroliga objavila je snimak sa najboljih 10 poteza 30. kola takmičenja i na njemu se nalaze tri majstorije igrača Partizana i Crvene zvezde. Na prvoj poziciji je, potpuno očekivano, nevjerovatno zakucavanje Dantea Egzuma protiv Olimpijakosa. Potez koji se od sinoć vrti na društvenim mrežama, skok i "kucanje" preko Džoela Bolomboja oduševilo je sve.

Odmah iza Australijanca je magija Fakunda Kampaca i sjajna asistencija za zakucavanje Hasana Martina na meču protiv Baskonije. Na četvrtoj poziciji je odlično zakucavanje Matijasa Lesora u duelu sa timom iz Pireja. Između njih je zakucavanje Luka Sikme za trijumf Albe protiv Efesa.

Što se ostalih poteza tiče na petom i šestom mjestu su zakucavanja Jorgosa Papajanisa (Panatinaikos) i Džejmsa Veba (Valensija), sedmi je Geršon Jabusele (Real Madrid) sa spektakularnom trojkom sa svoje polovine protiv Virtusa, na osmom i devetom mestu su zakucavanja Bonzija Kolsona (Makabi) i Donte Hola (Monako), dok je 10. Zajlan Čitam (Bajern) koji je udario "rampu" Nikolu Meliju (Armani).

A, o nevjerovatnom zakucavanju pričao je i Dante po završetku meča, otkrio je o čemu je razmišljao u tim trenucima. "Pomislio sam samo da treba da idem da skočim i da zakucam. Igrao sam protiv njega, znam da je htio da me blokira, ali morao sam da idem snažno na to kucanje", rekao je Egzum. Uživajte u 10 najboljih poteza kola:

 

Učitaj još novosti