23. 03. 2023 - 08:06
PRENIJELO GA JE Pijani šampion tajlandskog boksa izazvao haos:...
907
Shares
PRENIJELO GA JE Pijani šampion tajlandskog boksa izazvao haos: Pretukao četiri policajca

PRENIJELO GA JE Pijani šampion tajlandskog boksa izazvao haos: Pretukao četiri policajca

23. 03. 2023 - 08:06
0
Shares

Patrola policije u Madridu koja je u subotu u "sitne sate" pozvana da interveniše zbog čoveka koji je ležao nasred jedne od najprometnijih ulica, ni sanjala nije da će doživjeti neprijatnost prvog reda. 

Problematična individua bio je francuski državljanin za koga se tek kasnije ispostavilo, a na bolan način su to saznali policajci, šampion tajlandskog boksa.

Kako pišu brojni španski mediji, policija je na licu mesta zatekla pomenutog muškarca korpulentne građe, koji je, kako se saznalo, prethodno izbačen iz jednog noćnog kluba. Zatekli su ga u vidno pijanom stanju kako leži na ulici i ometa saobraćaj.

Policajci, njih četvorica, postupili su po službenoj dužnosti ali je onda uslijedilo nešto što će vjerovatno pamtiti do kraja svojih karijera. U pokušaju da identifikuju momka, propisno su isprebijani da su sva četvorica na kraju završila u bolnici.

Prvi koji je prišao borcu je, pišu Španci, bukvalno poletio od siline udarca koji je primio. Onda je potom nastavio da tuče organe reda, jednog po jednog, kako je koji nailazio da ga onesposobi i uhapsi. Drugi policajac je primio seriju udaraca, brzo je poklekao, kao i treći, dok je četvrti, koji je pokušao da ovom stavi lisice na ruke, dožvio istu sudbinu.

Konačno, ratobornog "mai tai" majstora tek su uspjela obuzdati šestorica policajaca, pošto su pristigle nove patrole u međuvremenu, a epilog ovog zaista nesvakidašnjeg incidenta su četvorica policajca zadržana u bolnici od kojih su dvojica završila sa ozbiljnim povredama glave.

Napadač je ubrzo transportovan u policijsku stanicu gdje mu je određeno zadržavanje, protiv njega su pisane prijave za remećenje javog reda i mira, ometanje službenog lica u izvršavanju dužnosti i napad na službena lica.


Avaz sport

Učitaj još novosti