23. 03. 2023 - 07:59
JAOOO, VELIKA OPASNOST Kamere zabilježile zastrašujući...
907
Shares
JAOOO, VELIKA OPASNOST Kamere zabilježile zastrašujući trenutak kada je na golmana Gane pala konstrukcija gola

JAOOO, VELIKA OPASNOST Kamere zabilježile zastrašujući trenutak kada je na golmana Gane pala konstrukcija gola

23. 03. 2023 - 07:59
0
Shares

Golman reprezentacije Gane Joe Wollacott doživio je zastrašujući incident na treningu nakon što se na njega srušila konstrukcija gola.

Na jednom od posljednjih treninga selekcije Gane dogodio se nesvakidašnji incident. Nakon što se reprezentacija podijelila na dva tima i selektor je odredio ekipe, dva tima su odigrala trening-meč.

No, u jednom trenutku dogodio se zastrašujući incident. Konstrukcija gola srušila se na golmana Joea Wollacotta i povrijedila mu stopalo.

Golmanu engleskog Charltona trebao je hitan tretman nakon što ga je povrijedila konstrukcija gola. Kamere su snimile ovaj neobičan incident.

Wollacott je ostao ležati na travnjaku dok su mu zabrinuti saigrači i treneri trčali u pomoć. Odmah su ga zbrinuli i još uvijek nije poznato da li će moći igrati protiv Angole u četvrtak.

"Golman Joseph Wollacott odšepao je s treninga u utorak navečer nakon što je doživio kontuziju mekog tkiva palca desne noge. Odmah ga je pregledao ljekarski tim i ukazana mu je prva pomoć", saopćeno je iz Nogometnog saveza Gane.
Prema posljednjim informacijama iz ove zemlje, Wollacott je dobro prošao i ne bi trebao duže odsustvovati.

Učitaj još novosti