21. 03. 2023 - 21:05
PRVA OPTUŽNICA PROTIV NJEGA PODIGNUTA 2012. GODINE: Uhapšen...
907
Shares
PRVA OPTUŽNICA PROTIV NJEGA PODIGNUTA 2012. GODINE: Uhapšen predsjednik Fudbalskog saveza zemlje iz regiona

PRVA OPTUŽNICA PROTIV NJEGA PODIGNUTA 2012. GODINE: Uhapšen predsjednik Fudbalskog saveza zemlje iz regiona

21. 03. 2023 - 21:05
0
Shares

Predsjednik Fudbalskog saveza Kosova Agim Ademi uhapšen je i priveden na informativni razgovor u Prištini, prenosi RTS. S druge strane, Koha navodi kako se Ademi u srijedu mora pojaviti u policiji na razgovoru, pozivajući se na Kancelariju za medije Kosovske policije.

Razlozi za hapšenje Agima Ademija od strane policije za sada nisu poznati, saopštava RTS. Već danima se piše da je FS Kosovo pod istragom tužilaštva zbog zloupotrebe sredstava i utaje poreza.

Ademi je prošle nedjelje proglašen nevinim po optužnici podignutoj protiv njega 2012. godine, za koju je prvo osuđen na 9 mjeseci zatvora, da bi potom Vrhovni sud ponovo sudio protiv njega.

Na kraju ga je Osnovni sud u Prištini proglasio nevinim.

S druge strane, kosovski mediji navode saopštenje iz Policije Kosova.

“Danas u popodnevnim satima, Policija Kosova je u policijskoj stanici obavila razgovor sa službenikom FS Kosova, koji je nakon obavljenog razgovora pušten po nalogu tužioca. Dok izvještaj u medijima o mogućem hapšenju čelnika FSK ne stoji i da nema potjernice kako se navodi, ali je dobio poziv da se sutradan pojavi u policiji na razgovoru. Sve dalje radnje biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima”, navodi se u saopštenju Policije Kosova.

Učitaj još novosti