21. 03. 2023 - 17:06
"ZVEZDINO SAOPŠTENJE IMA JEDNU GREŠKU!" Aco Petrović se...
907
Shares

"ZVEZDINO SAOPŠTENJE IMA JEDNU GREŠKU!" Aco Petrović se oglasio o Ciboni, Franji i ABA ligi!

21. 03. 2023 - 17:06
0
Shares

Nova bura u regionalnoj košarci, a ovog puta na relaciji Zagreb - Beograd! Dešavanja koja od jutros "talasaju" more desila su se u ABA ligi prije devet godina, a ponovo su u žiži interesovanja zbog gostovanja Franja Arapovića u jednom hrvatskom podkastu. Nekadašnji košarkaš Cibone i reprezentativac Jugoslavije rekao je tom prilikom da je Zvezda kupila mjesto u Euroligi, zbog čega su se oglasili crveno-bijeli, a sada i čuveni Aco Petrović.

Nekadašnji košarkaš pomenut je u saopštenju kojim su iz Crvene zvezde demantovali Arapovićeve riječi, ali se on ograđuje od bilo kakve uloge u dešavanjima iz 2014. godine. Po njegovim riječima, u tom periodu nije imao dodirnih tačaka sa Cibonom, timom u kojem blistave trenutke igračke karijere imali i on i njegov preminuli brat Dražen.

"U saopštenju Zvezde, a vezano za izjave Arapovića, potkrala se jedna velika greška. U periodu kada je Cibona osvojila ABA ligu u Beogradu i kada je odustala od Evrolige nisam bio ni blizu Ciboni, a kamoli predsjednik kluba. Uzgred, bio sam komentator na tom F4 u Beogradu", napisao je Aco na svom Tviter profilu.

Podsjećamo, Arapović tvrdi da je Cibona nakon osvajanja regionalne lige pobjedom nad Cedevitom u Beogradu 2014. godine odlučila da odustane od Evrolige i tu "uslugu" Zvezdi naplati 800.000 eura. Crveno-bijeli su kao prvoplasirani tim ligaškog dijela sezone stigli do mečeva sa najboljim timovima Evrope, gdje se do sada takmiče uz izuzetak od samo jedne sezone.


MONDO

Učitaj još novosti