21. 03. 2023 - 16:10
STAN OTVOREN, KLJUČEVI I TELEFON TU, ALI OD NJEGA NI TRAGA:...
907
Shares
STAN OTVOREN, KLJUČEVI I TELEFON TU, ALI OD NJEGA NI TRAGA: Sad je poznata sudbina čuvenog asa!

STAN OTVOREN, KLJUČEVI I TELEFON TU, ALI OD NJEGA NI TRAGA: Sad je poznata sudbina čuvenog asa!

21. 03. 2023 - 16:10
0
Shares

Tijelo Brina Hargrivsa, bivšeg ragbiste Sent Helensa, Vigana i Bredforda, koji se vodio kao nestao od januara 2022. godine, pronađeno je u SAD, potvrdila je njegova porodica.

Hargrivs (36) je nestao nakon što su vrata njegovog stana pronađena otvorena, a ključevi od auta i telefon su bili tu. Policijska istraga i pretres oko Brinove kuće i okoline nisu urodili plodom i nije pronađeno ništa.

Brinova porodica, predvođena njegovom braćom i majkom Marijom Endrjuz i ujakom, bivšim reprezentativcem Velike Britanije Džonom Fildhausom, od tada je tragala za informacijama, čak je angažovala privatnog istražitelja.

Međutim, najgori strahovi porodice sada su potvrđeni kada je Brinovo tijelo pronađeno u SAD.

Njegov brat Geret, objavio je na Fejsbuku:

- Počivaj u miru, Brin Hargrivs. Sa nevjerovatnom tugom mogu da potvrdim da smo poslije 14 mjeseci konačno pronašli Brina. Još uvijek ne znamo uzrok smrti niti šta se zapravo dogodilo 1. marta 2022. Hvala svima koji su pomogli u potrazi. Cijenili bismo malo prostora i obaviještavaćemo vas kada budemo imali dodatne informacije.

Njegova mama, Marija Endruz, takođe je objavila svoja razmišljanja na Fejsbuku, rekavši:

- Nije nešto što bih željela da podijelim. Ja sam slomljena. Moj prelijepi sin Brin, ne mogu da smislim nijednu riječ da opišem bol.

(Espreso)

Učitaj još novosti