21. 03. 2023 - 15:29
UEFA NAPRAVILA HISTORIJSKI PRESEDAN ZBOG HAJDUKA: Završnica se...
907
Shares
UEFA NAPRAVILA HISTORIJSKI PRESEDAN ZBOG HAJDUKA: Završnica se ne igra u Nyonu

NAJAVLJENA JE INVAZIJA

UEFA NAPRAVILA HISTORIJSKI PRESEDAN ZBOG HAJDUKA: Završnica se ne igra u Nyonu

21. 03. 2023 - 15:29
0
Shares

Juniori Hajduka plasirali su se u polufinale Lige prvaka pobjedom nakon penala protiv Dortmunda, a nakon četvrtfinala počela je navijačka ludnica među hajdukovcima.

Ubrzo je stigao hladan tuš za navijače Hajduka jer se turnir kao i sve prošle sezone trebao igrati u Nyonu, na stadionu koji ima tek 860 sjedala i nekoliko tisuća stajaćih mjesta.

Odmah nakon plasmana u četvrtfinale gol.hr dao je ideju Aleksandru Čeferinu da se turnir prebaci na 30-ak kilometara udaljen stadion u Ženevi, a šest dana nakon toga UEFA je odlučila da se sve seli u Ženevu i Hajduk će tamo igrati protiv Milana, pa i finale ako prođe dalje.

Utakmica drugog polufinalnog para između Sportinga i nizozemskog AZ-a trebala bi ostati na stadionu u Nyonu. Interes za taj dvoboj ipak nije prevelik među navijačima.

Aleksandar Čeferin navijač je Hajduka i sigurno je i to barem malo pomoglo da se turnir prebaci na stadion koji prima 30 tisuća navijača, a tako je zadovoljio i sve navijače Hajduka koji žele na završnicu.

Ova vijest sigurno će potaknuti tisuće navijača Bijelih da se zapute u Švicarsku.

Hrvatska nogometna reprezentacija u dva je navrata igrala na tom stadionu. Prvi put 2006. godine prijateljski susret protiv Španjolske, a posljednji put protiv Švicarske 2013. godine.

Učitaj još novosti