21. 03. 2023 - 09:51
Mesi krenuo u restoran u Argentini: Pogledajte kako se to završilo
907
Shares
Mesi krenuo u restoran u Argentini: Pogledajte kako se to završilo

HEROJ NACIJE

Mesi krenuo u restoran u Argentini: Pogledajte kako se to završilo

21. 03. 2023 - 09:51
0
Shares

Nakon što je Argentini donio titulu prvaka svijeta, Lionel Mesi (Messi) u domovini ne može napustiti kuću da ga ne okruže gomile fanatičnih navijača. To se pokazalo i sinoć u Buenos Airesu.

Mesi je došao u glavni grad na okupljanje reprezentacije pred prijateljske utakmice protiv Paname i Brazila. Naravno, dolazak heroja nacije je napravio šou u glavnom gradu Argentine.

Mesi je krenuo u restoran, a to je radio bez pompe i pratnje, trudeći se da bude neupadljiv. Međutim, kada ste tako poznata ličnost nije bilo šanse da ga na ulici ne prepoznaju fanovi. Tako je ustvari i nastao haos. Mesi je potrčao, ali ovim najzagriženijim fanovima nije uspio pobjeći niti zamaskirati trag. Fanovi su ga vidjeli gdje je ušai i čekali su ga dva sata pred restoranom, pjevajući i skandirajući u njegovu slavu. 

Za to vrijeme ništa drugačije nije bilo ni u restoranu. Kad su shvatili ko je ušao, gosti i radnici restorana su počeli vrištati i neprestano su slikali legendarnog Argentinca. On im se smijao i mahao, kao što je radio i nakon što je izašao, ali mu ubrzo više nije bilo do smijeha.

Ulice oko restorana su bile zakrčene hiljadama njegovih obožavatelja, koji su u stampedu krenuli prema njemu kada je izlazio iz restorana. Spasilo ga je nekoliko policajaca, koji su ga uspjeli dovesti tih nekoliko metara do njegovog automobila, pošto su bili svjesni koliko bi situacija mogla eskalirati ukoliko ne urade nešto po pitanju te mase ljudi.  

Učitaj još novosti