20. 03. 2023 - 22:41
Hadžibegić o Hamuliću: Kao dijete kada ga zaružite. Pokušao...
907
Shares
Hadžibegić o Hamuliću: Kao dijete kada ga zaružite. Pokušao sam ga zvati, nije odgovorio

SELEKTOR GOVORIO ZA N1

Hadžibegić o Hamuliću: Kao dijete kada ga zaružite. Pokušao sam ga zvati, nije odgovorio

20. 03. 2023 - 22:41
0
Shares

Jučer je počelo okupljanje fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Selektor Zmajeva Faruk Hadžibegić govorio je za portal N1. Između ostalog, osvrnuo se na situaciju sa Saidom Hamulićem, fudbalerom Toulousea.

– Rekao sam i još jednom ću ponoviti. Vrata reprezentacije, dok sam ja selektor, svakom igraču koji želi da igra su otvorena. Imaju pravila: 11 igra, pet je koji se mogu zamijeniti i ostali sjede na klupi. Ne mogu pozvati 60 igrača. Svako treba da sačeka svoju priliku. Ovo što je on izjavio da je ljut ja mu stavljam na neku mladost, na neiskustvo, vrijeme će pokazati da li je u pravu, ili nije. Na njega računam, kao i na ostale – rekao je Hadžibegić za N1.

– To je ono k'o u familiji kad vas dijete vaše naljuti, vi ga malo zaružite, ali ponovo ga volite. Prema tome apsolutno se ne odričem bilo koga, ni njega, ni ostalih. Daj Bože da je što više takvih momaka koji hoće da igraju, i takvih ‘problema’, koji za mene uopšte nisu problemi – dodao je.

– Ja sam lično pokušao da ga zovem, da mu pošaljem poruku. Nisam dobio odgovor sa njegove strane. Da li je ljut, da li ga je stid, u to ne ulazim, sve u svoje vrijeme. Ipak malo važnije su sada ove dvije utakmice – izjavio je selektor Hadžibegić za N1.

Učitaj još novosti