20. 03. 2023 - 15:21
Legendarni Shaquille O'Neal objavio zabrinjavajuću fotografiju...
907
Shares
Legendarni Shaquille O'Neal objavio zabrinjavajuću fotografiju iz bolničke postelje

Legendarni Shaquille O'Neal objavio zabrinjavajuću fotografiju iz bolničke postelje

20. 03. 2023 - 15:21
0
Shares

Legendarni košarkaš Shaquille O'Neal zabrinuo je javnost posljednjom fotografijom iz bolnice koju je objavio na svom Twitter profilu.

Jedan od najvećih NBA košarkaša objavio je fotografiju kako leži u bolničkoj postelji uz poruku da prati podcast koji vode Ernie Johnson i Candace Parker.

Američki mediji se posebno bave ovim pitanjem, ali ni oni trenutno nemaju informaciju šta se desilo O'Nealu i zašto je hospitalizovan, no dodaju da je još uvijek jako aktivan na društvenim mrežama i da ništa nije ukazivalo da je situacija zabrinjavajuća.

screenshot-22

U jednom Tweetu napisao je: "Upozorenje za piletinu s roštilja", te je to ponovio, što ukazuje da je moguće došlo do nekog trovanja i da je to razlog zbog kojeg je završio u bolnici. Pojedini američki mediji pišu da je bio i na operaciji kuka, no sve je to još uvijek nepotvrđeno.

O'Neal je prije sedam dana na svom profilu objavio kako vježba u teretani i to uz informaciju da je prošle godine smršao više od 25 kilograma. Uz to, rekao je da mu se sada opet vide trbušnjaci, koje nije vidio 20-30 godina.
"Želim se vratiti na 156 kilograma, hoću da uradim reklamu za donji veš sa svojim sinovima", poručio je tada. U svom stilu, dodao je i to da želi postati "se.ks simbol".

Učitaj još novosti