19. 03. 2023 - 08:53
NOVAKU SE OPASNO 'DRMA' TRON: Evo zašto će svi u Srbiji...
907
Shares
NOVAKU SE OPASNO 'DRMA' TRON: Evo zašto će svi u Srbiji navijati za Medvedeva u finalu Indijan Velsa

ALKARAZ OZBILJNO PRIJETI

NOVAKU SE OPASNO 'DRMA' TRON: Evo zašto će svi u Srbiji navijati za Medvedeva u finalu Indijan Velsa

19. 03. 2023 - 08:53
0
Shares

Španski teniser Karlos Alkaraz sastaće se sa Danilom Medvedevom u finalu Mastersa u Indijan Velsu pošto je u polufinalnom duelu bio bolji od Italijana Janika Sinera sa 2:1 (7:6 (7:4), 6:3).

Medvedev je u polufinalu nadigrao Amerikanca Frensisa Tijafoa 7:5, 7:6 (7:4), dok je Alkaraz bio bolji od Italijana Janika Sinera 7:6 (7:4), 6:3. Tako, ruski teniser će u finalu igrati i za Novaka Đokovića.

Prema trenutnoj računici, Alkaraz je drugi na ATP listi sa 140 bodova manje od prvoplasiranog Novaka Đokovića, koji ne igra u Indijan Velsu pošto mu je zabranjen ulazak u SAD jer nije vakcinisan protiv korona virusa. Španac  je prošle godine stigao do polufinala Indijan Velsa, pa je ovim plasmanom odbranio 360 poena.

Tako, poslije pobjede nad Janikom Sinerom, Alkaraz će, ukoliko osvoji titulu, ponovo preuzeti prvo mjesto na ATP listi. Jasno je da će navijači Novaka Đokovića navijati za Danila Medvedeva u finalu Indijan Velsa koje se igra u noći između nedjelje i ponedjeljka po srednjeevropskom vremenu.

Učitaj još novosti