19. 03. 2023 - 08:50
PLANETA BRUJI O OVOME NAKON JOŠ JEDNE ČUDESNE PARTIJE...
907
Shares
PLANETA BRUJI O OVOME NAKON JOŠ JEDNE ČUDESNE PARTIJE HAALANDA:

PEP GUARDIOLA SAD BIO IRONIČAN

PLANETA BRUJI O OVOME NAKON JOŠ JEDNE ČUDESNE PARTIJE HAALANDA: "Zabio je u 4 dana kao ja u 11 godina u Barci, a opet sam ga zamijenio da ne bi srušio Messijev rekord"

19. 03. 2023 - 08:50
0
Shares

Manchester City je u četvrtfinalu takmičenja deklasirao drugoligaša Burnleyja i sa 6:0 izborio plasman među 4 najbolje momčadi uz hat-trick Erlinga Haalanda.

Prije nekoliko je dana Haaland u Ligi prvaka zabio nevjerojatnih pet golova RB Leipzigu, da bi sada opet bez milosti tresao suparničke mreže. Guardiola je nakon utakmice protiv Leipziga bio suočen s pitanjem zašto je zamijenio Haalanda nakon petog postignutog gola budući je imao priliku oboriti rekord Lionela Messija i Adriana po broju golova u jednoj utakmici LP.

Kasnije su društvenim mrežama kružili komentari da je to napravio da sjajni Norvežanin ne bi oborio rekord njegovog miljenika Messija. Guardiola je i protiv Burnleyja zamijenio Haalanda, a kasnije je dao ironičan komentar.

"Haaland je zabio osam golova u četiri dana, to je nevjerovatno. Ja sam u Barceloni igrao 11 godina i zabio sam 11 golova. Izveo sam ga iz igre nakon zabijena tri gola da ne bi srušio rekord Lionela Messija u FA Cupu", ispalio je Guardiola.

Učitaj još novosti