18. 03. 2023 - 12:34
FRKA - NAVIJAČ VRIJEĐAO ZVIJEZDU DENVERA, A ONDA JE PRIŠAO...
907
Shares
FRKA - NAVIJAČ VRIJEĐAO ZVIJEZDU DENVERA, A ONDA JE PRIŠAO JOKIĆ: Poslije salve uvreda STRAH - Hej, Nikola, smiri se! (VIDEO)

FRKA - NAVIJAČ VRIJEĐAO ZVIJEZDU DENVERA, A ONDA JE PRIŠAO JOKIĆ: Poslije salve uvreda STRAH - Hej, Nikola, smiri se! (VIDEO)

18. 03. 2023 - 12:34
0
Shares

Od sukoba sa Markifom Morisom izgleda da je Nikola Jokić strah i trepet u NBA ligi. Jedan navijač je sada ućutao čim je Nikola prišao da brani svog saigrača.

Nakon serije od četiri poraza Denver je uspio da izađe iz krize i da konačno pobijedi nekoga! Savladali su Detroit poslije još jedne sjajne partije Nikole Jokića, ali osim sjajnog učinka na terenu Srbin je bio bitan i pored terena gdje je morao da smiruje strasti. 

Tokom meča jedan navijač koji je sjedio odmah pored terena napao je drugu zvijezdu Nagetsa Džamala Mareja. Počeo je da viče i da vrijeđa plejmejkera iz Kanade, što je u jednom trenutku Marej i čuo.

"Ti si kučka, Džamale, ti si kučka!", vikao je navijač kada je Marej zapazio čovjeka koji stoji u drugom redu iza terena i vrijeđa ga. Prišao je, a provokator je nastavio: "Hej, nećeš ti da uradiš ništa dečko, ništa! Hej!"

Tada su saigrači, sudije i protivnički igrači već pristigli i zaustavili Mareja koji je bio jako iznerviran ovakvim ponašanjem navijača, a kada je sa drugog kraja terena dotrčao Nikola Jokić navijač je odmah sjeo, a prije nego što je ućutao čulo se da je rekao: "Hej Jokiću, smiri se!" Pogedajte ovaj incident: 

Do kraja utakmice navijač se nije oglašavao, a Detroit Pistonsi se još uvijek nisu javili i nisu ga kaznili na bilo koji način. Na kraju je meč završen pobjedom Denvera 119:100, a Nikola Jokić je na tom meču upisao 30 poena, 10 skokova i 9 asistencija. Džamal Marej koji je bio na meti provokacija imao je 19 poena, 10 asistencija i 6 skokova. 

Učitaj još novosti