17. 03. 2023 - 18:25
Navijači PSG-a tjeraju Messija: Previše dobija u odnosu na ono...
907
Shares
Navijači PSG-a tjeraju Messija: Previše dobija u odnosu na ono što daje!

Navijači PSG-a tjeraju Messija: Previše dobija u odnosu na ono što daje!

17. 03. 2023 - 18:25
0
Shares

Navijači francuskog velikana nisu zadovoljni partijama najveće zvijezde kluba i zbog toga je ne žele više gledati na Parku prinčeva

Francuski mediji objavili su vijest kako navijači PSG-a žele da najveća zvijezda Parižana, Lionel Messi, na kraju sezone napusti redove kluba sa Parka prinčeva. 

Tako je bijes navijača Parižana prema argentinskom fudbaleru veliki jer je njihov klub drugu godinu uzastopno, od dolaska Messija, ispao već u osmini finala Lige prvaka.

Zbog svega toga, na domaćoj utakmici francuskog prvenstva protiv Rennesa, Messiju će biti upućene salve zvižduka i uvreda, što su potvrdili navijači francuskog velikana.

Oni su poručili kako Messi previše dobija u odnosu na ono što daje na terenu, posebno zbog toga što ga opet nije bilo u najvažnijim utakmicama u Ligi prvaka.

- Na nedjeljnoj utakmici na Parku prinčeva protiv Rennesa izviždat ćemo Messija. Previše dobija u odnosu na ono što daje na terenu, posebno zato što ga opet nije bilo u najvažnijim utakmicama u Ligi prvaka, iz koje smo i ove godine prerano ispali. Ne želimo ga više u klubu, poručili su navijači PSG-a.

Učitaj još novosti