17. 03. 2023 - 11:23
Najomraženiji UFC-ov borac odradio službeno vaganje za UFC 286...
907
Shares
Najomraženiji UFC-ov borac odradio službeno vaganje za UFC 286 i sve iznenadio:

Najomraženiji UFC-ov borac odradio službeno vaganje za UFC 286 i sve iznenadio: "Samo je Dana White znao da dolazi"

17. 03. 2023 - 11:23
0
Shares

Glavni akteri londonskog UFC-a 286 Leon Edwards i Kamaru Usman uspješno su odradili službeno vaganje i borba večeri sad je službeno potvrđena, a da je kojim slučajem jedan od njih dvojice imao više od propisanih 77 kilograma ili da se nije pojavio, Dana White je imao spremnog asa u rukavu.

Naime, nešto prije dolaska prvaka i njegovog izazivača, vagu je uspješno odradio i kontroverzni Colby Covington, a pojavljivanje jednog od najomraženijih boraca s UFC-ovog rostera u britanskoj prijestolnici iznenadilo je mnoge prisutne.

"Colby zamjena? Nisam pojma imao“, napisao je jedan obožavatelj na društvenim mrežama, a drugi podvukao. "Znao je samo Dana White“.

Iznenađeni su bili i mnogi novinari, osobito jer je Covington u zadnje vrijeme bio prilično neaktivan, naime nije se borio više od godinu dana od pobjede protiv Jorgea Masvidala.

Čini se kako je sad ponovo spreman za novi pohod na vrh veltera, a White je ovim potezom potvrdio kako bi u slučaju nove Edwardsove pobjede, Covington mogao uskoro dobiti novu priliku za napad na pojas.


Gol.hr

Učitaj još novosti