17. 03. 2023 - 11:00
NIJE PAMETNO RAZMIŠLJAO Sada je i ZVANIČNO - ABA liga sve...
907
Shares
NIJE PAMETNO RAZMIŠLJAO Sada je i ZVANIČNO - ABA liga sve POTVRDILA, evo kako je Lesor BRUTALNO KAŽNJEN!

NIJE PAMETNO RAZMIŠLJAO Sada je i ZVANIČNO - ABA liga sve POTVRDILA, evo kako je Lesor BRUTALNO KAŽNJEN!

17. 03. 2023 - 11:00
0
Shares

U okviru 21. kola ABA lige, snage su odmjerili košarkaši Crvene zvezde i Partizana, a pobjedu na tom meču odnio je tim Željka Obradovića, i to nakon čudesnog preokreta.

Ipak, pobjeda Parnog valjka ostala je u senci nemilih scena koje su nastale po završetku meča, kada je centar Partizana, Matijas Lesor udario košarkaša Crvene zvezde, Filipa Petruševa.

Proteklih nekoliko dana o toj tuči je konstantno brujala cijela Srbija, večiti su "ratovali" saopštenjima, a mnoge je zanimalo kakvu kaznu će dobiti Matijas Lesor.

Lesor je kažnjen sa TRI MEČA PAUZE i 10.000 EURA.

Čekala se odluka ABA lige, a komesar takmičenja Milija Vojinović, nekadašnji sudija, poručio je da je sve u rukama disciplinskog sudije Hrvoja Vidana.

"Kao što procedura nalaže, taj slučaj, kao i sve ostalo što se dešavalo u posljednjem vječitom derbiju, ali i svim ostalim utakmicama 21. kola, sada se nalazi u rukama Hrvoja Vidana. Sigurno ne bih dao sebi za pravo da prejudiciram njegove odluke ili na bilo koji način utičem na njih, ali imam puno povjerenje u njegov sud i rad", rekao je Vojinović za "Novosti".

A sada, dileme više nema, te je od strane ABA lige izdato i zvanično saopštenje, pa je Matijas Lesor kažnjen sa tri meča pauze.

KK Crvena zvezda je juče obavijestio javnost da je i zvanično podnio krivičnu prijavu protiv Matijasa Lesora zbog nasilničkog ponašanja i udaranja Filipa Petruševa.


Kurir sport

Učitaj još novosti